HTML

L.I.F.E.

Friss topikok

  • Ismeretlen_15088: Jóóóóó hát! :) (2011.06.13. 16:02)
  • Ismeretlen_84036: Igazán kedves óvónő... és még ő nevel gyerekeket. De legalább a katica aranyos jel! :) (2011.06.08. 15:53)
  • Ismeretlen_70993: Tudom... VB írta le nagyon jól a válásról a gondolatát... Sok erőt! (2011.06.08. 14:08)
  • Ismeretlen_90476: Tényleg fantasztikus volt a buli, mi Öcsémmel is teljesen földobódtunk. Ő a sokkal keményebb zenét... (2011.06.08. 00:17)
  • Ismeretlen_15088: Igen, köszönjük szépen már jól van, meggyógyult! :) (2011.06.07. 10:00)

Címkék

2011.04.28. 21:26 Szőlő

Jaj.... Engem ezek a "gyűlések" kiakasztanak.... Lakógyűlés, szülői értekezlet, és a többi. Ma utóbbihoz volt szerencsém, hát beszarás, hogy már bölcsiben is mennyit képesek a szülők problémázni. Kezdem azt érezni, én vagyok talán az egyetlen szülő, aki nem fogja 8 oviba beiratni a gyerekét, sőt, lassan már rendesen rosszul érzem magam attól, hogy nekem tetszik az, ahová körzetileg tartozunk. Szép, új, tiszta, jó az udvara, van szép nagy tornaterme, nagy ebédlője, barátságosak a csoportszobák, az óvónő meg őszintén szólva meglehetősen lutri, bármelyik oviról is legyen szó. Arról nem is beszélve hogy nekünk durván 4 perc séta távolságra van, ez nekem konkrétan plusz 30 perc alvást fog jelenteni reggelente.

Aztán meg a szülői értekezleten volt egy kis problémánk egy apucival, aki egyik délután, pár hete úgy gondolta, neki feltétlenül üvöltözni kell a gyerekek feje fölött az egyik gondozónővel, és hát ez azért mégsem járja, és akkor még rettenetesen visszafogtam magam. Büdös paraszt, na. De hát vérszemet kapott anyukák ezt már úgy adták elő, hogy feljelentik apukát közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és kiskorúak veszélyeztetése miatt. Merhogy anyuka szerint a gyereke azóta nem tud aludni sem rendesen. Az egyik gondozónő csendben megpendítette, hogy ez nem lehet, hogy azért van, mert euztán az eset után ő maga a saját gyereke előtt kezdett el üvölteni ezzel az apukával? Ehh..... Lő és gól..... Na erre mondom én, hogy azért ha egy gyereket az ennyire megvisel, hogy egy vadidegen faszit kiabálni lát, akkor ott a háttérben valami komoly dolognak kell lennie. Meli is ott volt. Kérdeztem tőle mi történt, azt mondta hogy XY apuka veszekedett A.-val. Ennyi. Pedig ő sem hall itthon üvöltözést, annál is inkább, mert magammal viszonylag ritkán szoktam üvöltözni, de az apjával sem veszekedtünk soha. De ez is olyan tipikus, nem? Nyilván érzi hogy sáros abban, hogy a gyereke így viselkedik, de gyorsan rákeni másra. Cuckagabi ezen mindig röhög, amikor mondom, de mindenki szekrényében van csontváz. Legalább egy....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grapeslife.blog.hu/api/trackback/id/tr604078318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása